Кралският двор беше замесен в пореден скандал. Още не е отшумял

...
Кралският двор беше замесен в пореден скандал. Още не е отшумял
Коментари Харесай

Има нещо гнило във Великобритания

Кралският двор беше забъркан в следващ скандал. Още не е отшумял отзвукът от следствието към скандалното изявление на принцеса Даяна с Мартин Башир преди 25 години, с цел да се появи нов отчет с обвинявания към Бъкингамския замък. Той излезе единствено преди броени дни в The Guardian и съгласно него избрани малцинства не са били допускани да служат в кралския двор най-малко до 60-те години на предишния век. Служител от вътрешното министерство разказал по какъв начин един от най-високопоставените съветници на кралицата лорд Трайън удостоверил пред него, че не наемат хора от етническите малцинства, а това се отнасяло и за по-високи длъжности. Според отчета Дворецът е водил договаряния с държавното управление за прибавяне на клаузи към законите за расово и полово тъждество, които да освободят кралския двор от нуждата да се придържа към тези разпореждания.

И до през днешния ден кралското семейство е освободено от тези условия, само че се придържа към тях „ на процедура и в действителност “, твърди представител на Бъкингамския замък. " Твърдения въз основата на роман от втора употреба за диалози отпреди над 50 години не трябва да се употребяват, с цел да се вършат заключения за метода, по който вървят нещата през днешния ден ", прибавя представителят. „ Всички обвинявания, които могат да бъдат повдигнати според закона, следват публична процедура, която обезпечава всичко належащо за чуване и разглеждане на всяка тъжба “, гласи още формалното изказване от Двореца.

Обвиненията са отправени единствено броени месеци след изявлението на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, по време на което двойката съобщи, че членове на кралското семейство са коментирали цвета на кожата на неродения към момента Арчи. Двамата отхвърлиха да посочат съответни имена, само че обявиха, че това сигурно не са били кралица Елизабет II и починалия към този момент принц Филип.

 
Кралица Елизабет II и отнетите почетни звания

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР